19 грудня, 18:27

До дітлахів з Долини св. Миколай прийшов з подарунками і театральним виступом

Долинський народний театр вже третій рік поспіль тішить мешканців своїми виступами. Цього року вони разом із своїми вихованцями поставили виставу «Подарунок для маленької дівчинки».

«Діти насправді талановиті. Ти бачиш їхні очі і як вони горять бажанням щось робити. Навіть коли в них щось не виходить, то все рівно виходить дуже красиво, по-дитячому, наївно і глядачі їм це пробачають», - відзначила режисер вистави Тетяна.

Святий Миколай, який вручав дітям подарунки, каже, що діти стали набагато доросліші. «Вони доросліші, ніж ми собі думаємо. Як це не дивно, але в першу чергу просили миру в Україні, та бажали здоров'я для своїх батьків» - розповів св.Миколай.

Святковий захід підтримали благодійний фонд Дерев’янка та партія «ВОЛЯ». Їхні представники переконують, незважаючи на усі негаразди в державі, дітям потрібно прививати любов до творчості та дарувати свято.

Депутат Івано-Франківської обласної ради, член партії «ВОЛЯ» Володимир Грабовецький розповідає, що писав лист не до Миколая, а до прем’єра та гаранта.

«Я не писав листа Св.Миколаю! Я писав лист Прем’єр-міністру, Президенту, всім тим від кого сьогодні залежить доля нашої України. Я просив їх повернутись обличчям до людей. Вони мають пам’ятати, що вони стали керівниками країни завдяки простим людям, які їм доручили змінити країну на краще», - відзначив Грабовецький.

Поділитися новиною:
Поділитися