22 грудня, 19:38

Рівненська «ВОЛЯ» затягла пасок «олігарху» і дарувала цукерки «На соціалку»

Рівненські люди ВОЛІ провели флеш-моб «Затягни пасок олігарху». На центральній площі рівного – Майдані Незалежності – активісти пропонували перехожим затягти пасок опудалу із написом «Олігарх». Усім хто відгукнувся на флеш-моб пропозицію – дарували цукерку із написом «На армію», «На медицину», «На спорт», «На соціалку», «На освіту».

За словами, однієї із ініціаторок акції члена партії «ВОЛЯ» Ольги Яковлевої, перехожі охоче брали участь у флеш-мобі, адже не хочуть, щоб дірки в держбюджеті закривали за їхній рахунок.

«Ми вимагаємо, щоб бюджет поповнювався не за рахунок нас, простих громадян, скорочуючи соціальні виплати, пенсії, стипендії. Дірка в бюджеті-2015 повинна закриватися за рахунок олігархів, які не сплачують податки, використовуючи при цьому надра, землі та інші ресурси», - наголосила Ольга Яковлева.

Вона додала, що, аби примусити олігархів заплатити, партійці «ВОЛІ» розробили 4 законопроекти, зареєстрованих у Верховній Раді за номерами 1492, 1493, 1491 та 1127.

«23 грудня під Радою ми вимагатимемо, щоб ці законопроекти були проголосовані ще до того, як остаточно буде прийнятий бюджет», - резюмувала людина ВОЛІ.

Нагадаємо, у вівторок, 23 грудня, о 9.30 під Верховною Радою України розпочнеться Всеукраїнська акція «Олігархи мають заплатити». Активісти з усієї України, серед яких викладачі, студенти, медики, представники малого та середнього бізнесу, вимагатимуть, аби Державний бюджет-2015 наповнювався за рахунок олігархів, а не соціально незахищених верств населення.

Поділитися новиною:
Поділитися