25 грудня, 18:28

«ВОЛЯ» повернула світло жителям Кіровоградщини

Депутатське звернення народного депутата, члена Ради партії «ВОЛЯ» Ірини Суслової до міністра енергетики та вугільної промисловості України В. Демчишина прискорило вирішення проблеми з відключенням електроенергії у області.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив член партії «ВОЛЯ» Олег Рудницький.

«Оперативна реакція народного депутата партії «ВОЛЯ» Ірини Суслової на проблеми, пов'язані з відключенням світла мешканцям, організаціям, підприємцям і бізнесу в Світловодську, Знам'янці та в цілому по області, а також, наступна, в короткий термін офіційна інформація від міністерства про те, що відключення буде відбуватися не більше 2-х годин на добу з доведенням графіків, дає велику надію на позитивні зміни в країні.

З'явилися підстави припускати, що і у виконавчій владі, хоча б в міністерстві енергетики у нас намітилися позитивні тенденції в бік реформ і бажання щось змінювати і служити людям України, а не тільки деяким олігархам!» - йдеться у повідомленні.

Також Рудницький поцікавився, чи знає народний депутат Олесь Довгий, який пройшов у парламент від округу у Кіровоградській області, що люди жили без світла і взагалі, які проблеми у його виборців.

До запиту народного депутата Ірини Суслової, світло вимикали з 8 до 22 годин кожного дня.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

 
Поділитися новиною:
Поділитися