9 січня, 18:10

На Франківщині реєструють нові осередки партії

В Долинському районі на Івано-Франківщині відбулись установчі збори районного осередку партії, де за результатами голосування в Раду партії районного осередку обрали трьох людей: Тараса Шевчука, Христину Василишин і Володимира Сапожнікова.

Як розповів член Ради партії «ВОЛЯ» в Долинському районі Тарас Шевчук в районі вже створено 19 осередків.

Одним із основних пріоритетів діяльності Долинського осередку партії є допомога солдатам в зоні АТО.

Наразі активісти «ВОЛІ» в Долинському районі ініціювали акцію «Здай кров – врятуй життя солдату», щоб зібрати кров для поранених військових на Сході України.

«Зараз не вистачає крові для поранених. Я сам вже неодноразово здавав кров. Зараз це необхідність. Коли набереться достатня кількість крові то її відправлять у військові медичні заклади», - розповів Шевчук.

В найближчий час активісти проведуть ще кілька акцій та благодійних заходів, щоб допомогти солдатам, які воюють на Сході України.

Нагадаймо, для реєстрації районної організації «ВОЛІ» необхідно провести Установчі збори районної партійної організації, які мають відбуватися за участі делегатів – членів та кандидатів у члени партії «ВОЛЯ». На цих Установчих зборах мають бути прийняті ряд рішень, зокрема обов’язкові: про створення районної партійної організації, про обрання Ради (у складі від 3 до 5 осіб) та про визначення місцезнаходження РПО.

Поділитися новиною:
Поділитися