12 січня, 16:04

На Старосамбірщині обрали районну Раду «ВОЛІ»

Членами Ради Старосамбірської районної організації партії «ВОЛЯ» обрано трьох активістів - Василя Курія, Миколу Кулика та Михайла Гавриляка.

Іншим рішенням  Василя Курія було також обрано членом обласної Ради партії.

Крім цього, представники «ВОЛІ» обрали Андрія Соджака як уповноваженого з питань контролю за проведенням люстрації в районі, а Івана Петрівського – куратором проекту «Національний кадровий резерв».

За них одноголосно проголосували 17 делегатів районної партійної конференції, яка відбулася на початку 2015 року.

За словами члена Ради партійної районної організації Василя Курія, представники партії проголосували за два вектори партійної роботи, які стосуються виключно Старосамбірського району.

«Першочерговим завданням для себе ми ставимо допомогу армії. Ми прийняли рішення всю допомогу здійснювати через вже існуючу громадську організацію «Майдан Старосамбірщини». По ній вже є відпрацьовані механізми, як ефективно та оперативно збирати та передавати допомогу», - зазначає Курій.

Він також додав, що другий напрямок роботи – це розбудова партійної мережі «ВОЛЯ» в районі.

«Сьогодні ми маємо шість первинних осередків, але наша ціль мати 20 таких. Для нас важливо не поспішати із розширенням, а якісно попрацювати над формуванням чіткої структури районної організації», - наголосив член Ради.

Поділитися новиною:
Поділитися