15 січня, 13:05

Люди ВОЛІ перевірять чиновників, які живуть «не по зарплаті»

Люди ВОЛІ у Дніпропетровську ініціюють перевірку статків чиновників на відповідність їхнім офіційним заробітним платам. На офіційному інтернет-ресурсі Люстраційного комітету Дніпропетровської області відкривається нова рубрика, де кожен охочий зможе повідомити про статки чиновників, що живуть не по зарплаті.

Про це повідомила член партії «ВОЛЯ», голова Люстраційного комітету штабу національної оборони Дніпропетровської області Таміла Ульянова.

«На нашому сайті відкривається нова рубрика. У ній ми будемо публікувати відомості про чиновників, які приховують свої прибутки - коштовні транспортні засоби, елітну нерухомість та земельні ділянки від фіскальних органів. Ідея заснування такої рубрики виникла тому, що в нас вже дуже багато відомостей від небайдужих громадян, ми просто вирішили спростити передачу інформації», - пояснила активістка.

Таміла Ульянова також звернулася до всіх громадян, що володіють необхідною інформацією про дорогі придбання державними службовцями, співробітниками МВС, прокуратури, судів, з проханням надсилати фото та відео-матеріали, що підтверджують факти «корумповано-гламурного» життя слуг народу із зазначенням адрес, номерних знаків та особистих даних їх власників.

«Не повинно бути такої ситуації, коли чиновник прописаний в гуртожитку, а сам проживає в трьох- поверховому будинку», - підкреслила вона.

Поділитися новиною:
Поділитися