16 січня, 09:44

Дорога в Дорогові може бути відремонтована, а ФАП буде з опаленням – Ольга Галабала

Місцева влада Галицького району Івано-Франківської області запевнила представників партії «ВОЛЯ» Ольгу Галабалу та Юрія Дерев'янка, що їх пропозиції з приводу ремонту дороги в Дорогові і забезпечення опаленням фельдшерсько-акушерського пункту будуть враховані.

Про це повідомила один з лідерів партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала.

Раніше, ще під час парламентських виборів вона зустрічалася з громадами сіл Дорогів та Колодіїв, які описали наявні в населених пунктах проблеми з інфраструктурою.

За ініціативи Галабали та її однопартійця – народного депутата Юрія Дерев'янка - було направлено низку депутатських звернень у відповідні інстанції та виконавчі органи.

Так, однією з нагальних проблем мешканці обох сіл вважають жахливий стан дороги Галич- Колодіїв. Ремонт цієї дороги, за словами мешканців, проводився вже давно, у зв'язку з чим майже через кожні кілька метрів є глибокі вибоїни.

Напередодні Дерев'янко направив депутатське звернення голові Галицької РДА Володимиру Чуйку та начальнику служби автомобільних доріг Івано-Франківської області Юрію Чорнопиському.

У зверненні депутат попросив місцеву владу вжити заходів щодо проведення ремонтних робіт цієї дороги. У відповіді, яку він нещодавно отримав, зазначається, що ця пропозиція буде врахована при формуванні плану дорожніх робіт.

Також мешканці сіл занепокоєні відсутністю опалення в приміщеннях фельдшерсько-акушерних пунктів їхніх сіл. За їх словами, технічна документація на встановлення опалення уже розроблена, а роботи не здійснюються.

«Громадяни висловлюють занепокоєння стосовно того, що кошти на встановлення опалення не виділяються, а час минає і термін дійсності технічної документації може закінчитись. У такому випадку, потрібно буде виготовляти нову технічну документацію, а це додаткові витрати», - йдеться  у депутатському зверненні Юрія Дерев'янка, яке він направив голові Галицької РДА.

Нардеп у своєму зверненні наголосив на необхідності встановлення опалення в приміщеннях фельдшерсько-акушерних пунктів при формуванні плану соціально-економічного розвитку та районного бюджету Галицького району на 2015 рік.

В РДА депутату повідомили, що відповідне прохання буде враховане під час формування плану соціально-економічного розвитку та районного бюджету Галицького району на 2015 рік.

Начальнику Галицької РДА також було направлено ще три депутатських звернення: з проханням повідомити, в якому стані перебуває розроблення проектно-кошторисної документації на берегоукріплення річки Сівка в селі Колодіїв; щодо надання відомостей про те, коли заплановано проведення робіт з облаштування внутрішнього туалету Колодіївської НВК; щодо вжиття заходів з метою встановлення на будівлі Дорогіївської ЗОШ жолобів для водостічних труб.

Поділитися новиною:
Поділитися