16 січня, 16:53

«ВОЛЯ» направила запити до МВС та Мінекології щодо незаконної вирубки лісу на Львівщині

Про це народний депутат, член Ради партії «ВОЛЯ» Ірина Суслова повідомила на своїй сторінці у Facebook.

«Отримала звернення від ‪людей ВОЛІ‬ та ГО «Майдан Старосамбірщини», Львівська область, щодо незаконного та варварського винищення лісів у Старосамбірському районі КП «Старосамбірське ДЛГП «Галсілліс». Розуміючи масштаби вирубки та невдоволення громадськості, яке склалося в районі - підготували відповідні запити до Міністра екології та Міністра внутрішніх справ», - йдеться у дописі політика.

Напередодні активісти громадської організації «Майдан» Старосамбірщини», місцевий осередок «ВОЛІ», представники Самооборони та чиновники Старосамбірського району відвідали місце незаконної та масової вирубки лісів. Про це повідомив координатор партії «ВОЛЯ» у Старосамбірському районі  Львівської області Василь Курій.

«Ми викликали на розмову начальника Старосамбірського РВВС, прокурора Старосамбірського району, начальника СБУ, директора «Галсілліс», депутата Львівської облради. Разом виїхали на місце злочину. Від кількості спиляних дерев стало моторошно. До речі,  директор підприємства  «Галсілліс», що займалося незаконною вирубкою, на зустріч так і не доїхав», - повідомив активіст «ВОЛІ».

За словами Курія, в кагатах було виявлено 2000 куб. м свіжозрізаної не клеймованої добротної деревини. Таке варварство схвилювало навіть начальник міліції та прокурора.

Після складання протоколу, активісти написали звернення до депутата Верховної Ради України Ірини Суслової  з вимогою негайно втрутитись та захистити інтереси Стасосамбірської громади перед злочинами та незаконними діями КП «Старосамбірське» ДЛГП «Галсілліс».

«Переконана, що керівники ДП будуть відповідати не тільки перед законом, а і перед громадою»,- вважає народний депутат.

Прес-служба партії «ВОЛЯ» 

  
Поділитися новиною:
Поділитися