16 січня, 19:07

В Ірпені зареєстрували міську парторганізацію «ВОЛІ»

Допомога солдатам АТО та пораненим, розбудова осередків, вияв активної громадської позиції на мітингах та акціях – основні завдання, які ставлять перед собою люди ВОЛІ Ірпеня (Київська область) на найближчі місяці.

Ще наприкінці минулого року тамтешні активісти офіційно зареєстрували міську партійну організацію. Але ще до того партійці організовували акції та інформаційні кампанії.

Одна з таких – про інформування місцевих мешканців про те, як можна економити енергоносії, і відповідно, гроші. Для цього партійці організації забезпечили роздачу листівок, які дали 10 порад щодо енергозбереження.

«Бюджет-2015 вдарить по малому та середньому бізнесу і простих людях. Тому ми організували інформаційну кампанію, щоб навчити громадян реально економити на енергозбереженні  та заощаджувати для внутрішнього бюджету», - зазначив один із лідерів «ВОЛІ» Ірпеня Руслан Гевел. Він розповів і про напрямки діяльності організації та затвердження плану роботи на січень-лютий 2015 року.

Одним із головних завдань є розбудова «ВОЛІ», створення ще більшої кількості партійних осередків, пошук активістів, яким небайдужа доля м.Ірпінь, популяризація партії в регіоні, допомога солдатам в зоні АТО та пораненим в Ірпінському військовому шпиталі, проведення акцій, мітингів та конференцій на різні теми.

Найближчим часом, за словами Гевела, Ірпінська міська організація партії «ВОЛЯ» планує провести конференцію, на якій за участі громадськості, активістів ВОЛІ та журналістів – обрати міську Раду партії, координатора, а також уповноваженого із питань контролю за процесом люстрації.

Поділитися новиною:
Поділитися