19 січня, 16:50

У Долині створили міську організацію «ВОЛІ» і обрали Раду

У Долині (Івано-Франківська область) створили міську партійну організацію, а також обрали партійців Наталію Сологуб, Світлану Шевчук та Віктора Лаврика членами Ради міського осередку «ВОЛІ».

Таке рішення прийняли на Установчих зборах Долинської міської партійної організації партії «ВОЛЯ», які відбулися 17 січня 2015 року. За це проголосувало 22 делегати з’їзду, з яких чотири – члени, а інші – кандидати у члени партії.

За словами координатора міського осередку «ВОЛІ» у Долині Наталії Сологуб, під час зборів були окреслені основні заходи, які здійснюватиме осередок у найближчі місяці.

«Звичайно, велику частину нашої роботи ми будемо присвячувати допомозі солдатам АТО. З 5 січня триває акція зі збору крові для поранених військових. Також в рамках акції «Зігрій солдата» ми відправляємо речі, ліки, харчі на Схід України», - розповідає людина ВОЛІ.

Вона також розказала про благодійний аукціон, який партійці організовують 30 січня для збору коштів на АТО. «Ми просимо людей приносити книги, картини, інші речі, виручку від продажу яких можна було б спрямувати на допомогу солдатам», - каже Наталія Сологуб.

Окрім цього, за словами людини ВОЛІ, міська організація займатиметься активною партійною розбудовою і вже в найближчі дні чекає на долинян, які напишуть заяви на членство у партії.

«Важливо підкреслити, що всю роботу, яку плануватиме і здійснюватиме міський осередок у Долині – ми робитимемо спільно із районною організацію. Всі заходи, по суті, будуть синхронними», - зазначила Наталія Сологуб.

Як визначили делегати зборів, міська організація партії «ВОЛЯ» у Долині базуватиметься за адресою: пр. Незалежності, буд. 12, кв. 76.

Поділитися новиною:
Поділитися