22 січня, 11:05

На Яремчанщині провели установчі збори та обрали Раду партії

До Ради партії Яремчанщини (Івано-Франківська область) обрали трьох активістів «ВОЛІ» - Любомира Клим’юка, Володимира Галюка і Володимира Мандину. За результатами іншого голосування Любомира Клим’юка було обрано членом обласної Ради партії.

Ці рішення були прийняті на установчих зборах партії «ВОЛЯ», які 21 січня відбулися в Яремчі.

Згідно рішенням зборів Романа Галенчука назначили уповноваженого з питань контролю за люстрацію, Андрія Стельмащука – відповідальним за інформаційний напрямок, Галину Жигалюк – за ліквідацію корупційних схем, а Наталю Костюк призначили відповідальною за проект «Національний кадровий резерв» на Яремчанщині.

Активісти обговорили умови акції «Зігрій солдата», яку партійці нещодавно розпочали на Івано-Франківщині. Також вони відзначили, що одним з основних напрямків партії зараз є допомога військовим в зоні АТО, та розбудова української армії за швейцарським зразком. Незабаром в партії «ВОЛЯ»  на всеукраїнському рівні проведуть збори військової Ради партії. Яремчанці вирішили делегувати в військову Раду свого прихильника – військового, який зараз знаходиться на передовій в зоні АТО Володимира Губарчука.

За словами члена Ради партії Яремчанщини Любомира Клим’юка, важливо зараз привести у політику нові обличчя.

«Ми повинні залучати нових людей у партію, у яких є амбіції, та бажання змінити країну», - відзначив Клим’юк. Зокрема активісти зауважили на тому, що необхідно готуватись до місцевих виборів, а тому запрошують приєднатись до членів партії розумних, чесних, та активних людей.

Поділитися новиною:
Поділитися