23 січня, 17:46

У Львові у День Соборності провели патріотичний танцювальний флеш-моб

Люди ВОЛІ та вихованці Центру сучасної хореографії Sirius провели у Львові до Дня Соборності патріотичну акцію.

Головною родзинкою свята став флеш-моб підготовлений юними танцюристами: взяли участь у ньому близько сорока дітей.

«Ідея флеш-мобу народилася сама собою, - каже Данило Дерега, координотора акції, людини ВОЛІ - дивлячись на карту України, подумав, що кожна її область - це за територією як маленька Європейська країна, зі своїм гербом, особливостями, традиціями - але сила України в тому, що кожна її область - це частка великої держави, країни, яка може і буде однією з найбільших і найпотужніших у Європі не лише за площею, але й за значенням. Сьогодні, коли окупант зазіхає на наші землі, для нас як ніколи важливо ствердити соборність, цілісність та неподільність нашої країни у її межах, включно з Кримом та Донбасом - і на це зокрема, скерований наш флеш-моб. А діти - це символ мирного і благополучного майбутнього, яке неодмінно чекає на нашу Батьківщину», - зазначив Данило Дерега.

- Огорнені у національні прапори діти презентували своє патріотичне шоу: 27 юних артистів із національними прапорами, оздобленими гербами усіх областей України, АРК Крим та міст Києва та Севастополя виконали динамічний танцювальний флеш-моб на пісню Єдина Країна.

Участь в організації акції взяли близько десяти львівських ВОЛІвців. Глядачами стали близько сотні львів'ян та представники львівських та національних медіа.

Завершилося дійство виконанням державного гімну та міні-фотосесією на згадку для партійців та юних танцюристів.

Поділитися новиною:
Поділитися