23 січня, 04:52

У Рівному в акції «ВОЛЯ до Соборності» взяв участь навіть Богдан Хмельницький

Ланцюг Єдності, патріотичні вірші з вуст Богдана Хмельницького, символічне поєднання усіх областей України синьо-жовтою стрічкою, колективне написання листа ворогу №1 – так активісти Рівненського осередку партії ВОЛЯ відзначили День соборності.

Люди Волі Рівного підтримали всеукраїнську акцію «ВОЛЯ до Соборності» та з’єднали руки у єдиному ланцюзі. Активісти партії ВОЛЯ запросили заслуженого артиста України Олексія Заворотнього, котрий читав вірші в образі Богдана Хмельницького.

Підтримуючи старовинну козацьку традицію писати листа ворогам, активісти і звичайні перехожі гуртом написали звернення до Президента Росії. Адже усі посягання на соборність ще більше згуртовують Українців!



Лист від рівнян складений абсолютно не дипломатичною мовою, але з використанням виключно нормативної лексики до Президента Росії.
 
Не шановний і навіть ненависний для більшості населення України Президенте сусідньої та аж ніяк не дружньої нам країни!
Ти - злочинець і це факт визнаний українцями та всім світом. Недалекий той час, коли це визнають і твої співвітчизники, бо і перед ними ти немало нагрішив. На тебе чекатиме суд, і не тільки історії, але і справжній суд - з мантіями та лавою підсудних.
Ти - параноїдально - шизоїдна комуністично - гебістська істота, бо виправдовуєш злочинців комунофашистів, які правили більш ніж 70 років на 1/6 частині земної суші.
Ти - банальний двієчник, бо, як виявляється не знаєш ані історії, ані географії. А вивчив ти добре лише гебушну науку, яка вже давно відірвана від реальності і живеш ти ще у минулому столітті.
Ти - заручник власної тиранії, яка побудувала твою “велич”. А наслідком твоєї “величі” є те, що ти маєш лише ту інформацію, яку хочеш чути, бо твоє оточення боїться сказати тобі правду. Це згубило багатьох тирані, згубить і тебе.
Ти - невдаха, бо твій шизофренічний проект “Новоросія” з тріском провалився. Ти напевне хотів зіграти роль крутого мачо перед молодою дружиною, можливо компенсуючи невдачі на сімейному ложе. Але і тут лажа вийшла.
Ти - жадібний злодій, який обкрадає власний народ.
Ти - аморальний, асоціальний, атеїстичний тип, бо віруюча людина таких злочинів ніколи не зробить.
Ти засліпив своїми імперськими мареннями весь свій народ, твоя тиранія засліпила тебе. А тепер ти - лідер нації, як поводир ведеш свою країну кудись у прірву. В Біблії сказано, що якщо сліпий веде сліпого, то обидва вони впадуть у яму.
Ти гідний нащадок російських правителів, які більш ніж 300 років займались переписуванням історії, які віками намагались винищити наш народ фізично, духовно та морально, які вкрали у нас навіть назву, які нищили нашу мову і культуру.
О, ти вирішив напевне перевершити своїх попередників. Ти дуже багато зробив, аби в черговий раз нас поневолити. Але все марно, марно гинуть твої співвітчизники заради твоїх ідіотських марень.
Так ти створив для нас величезні проблеми. Ти залишаєш після себе смерть та випалену землю. Так, у нас тепер і без тебе повно проблем. На жаль є проблеми і з новою владою. Але це наші проблеми, ми самі їх вирішимо. Не треба сунути своє рило до наших справ. А хто хоче жити з тобою - забирай, вивозь. Як то кажуть - “Баба з возу - кобилі легше”.
А ми підемо своїм шляхом, у сім`ю європейських народів, назавжди від совка, від твоєї тоталітарної Раші. Саме ти зробив її такою, саме ти посварив і вже напевне надовго наші народи. Та прийде час, російський народ врешті прозріє і побачить тебе, справжнє чудовисько.
Забирай додому своїх солдат, забирай свою зброю, вирішуй свої проблеми, яких у вас предостатньо. А як захочеш піти далі, то пам`ятай наше попередження: Україна стане могильником вашої імперії. Зламаєш ти об неї зуби.
Припини цю війну допоки не пізно, бо втратиш, те що маєш.

Поділитися новиною:
Поділитися