28 січня, 13:33

Боротися за антиолігархічний бюджет та не дати захопити парк Шевченка – найближчі плани людей ВОЛІ у Білій Церкві

Люди ВОЛІ у Білій Церкві (Київська область) обрали уповноваженого з питань контролю за люстрацією, відповідального за партійну розбудову та делегата у військову раду партії.

Про це повідомив координатор міської організації Богдан Тихончик, за підсумками проведеної 26-го січня конференції партії.

Так, близько десяти делегатів конференції проголосували за Дмитра Чужу, який буде опікуватися питанням люстрації. Відповідальним за партійну розбудову було визначено Євгена Галабурду. Також конференція обрала бійця батальйону «Донбас» Володимира Шумейка у військову раду партії.

За словами Богдана Тихончика, із досі невирішених питання залишається обрання уповноваженого з питань контролю за ліквідацією корупційних схем та куратора проекту «Національний кадровий резерв».

«До призначення людей на ці позиції ми ставимося дуже прискіпливо та відповідально, тому не поспішаємо, щоб відібрати найдостойніших людей, які змогли б ефективно працювати», - каже людина ВОЛІ.

Він також розповів про найближчі плани міської організації.

«Завтра, 29 січня, люди ВОЛІ планують взяти участь у сесії міськради, яка прийматиме бюджет 2015. Ми намагатимемося донести всю небезпеку цього документу для соціально незахищений людей. Дуже багато депутатів навіть не знають, які відбулися зміни в Податковому кодексі, тому як і головний бюджет країни, наш місцевий – також прийматиметься на осліп», - зазначає Тихончик.

Люди ВОЛІ Білої Церкви, як він розповів, також виступають проти передачі комунального парку імені Шевченка у концесію.

«Парк має залишитися у власності громади. Якщо теперішній міський голова Білої Церкви довів парк до збитковості, попри те, що він був прибутковим, то це означає, що він погано працює. Тоді такий мер має подати у відставку і на його місце має прийти професіонал», - резюмує партієць «ВОЛІ».

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися