29 січня, 12:15

У Калуші обрали районну Раду партії та спланували заходи для допомоги військовим

Активісти калуського осередку партії «ВОЛЯ» обрали в району Раду партії трьох партійців: Йосипа Сарахмана, Івана Філіповича та Наталю Полянську. Делегатом до обласної Ради партії визначили Михайла Якимчука.

На установчих зборах також були присутні члени політради партії «ВОЛЯ» - народний депутат України Ірина Суслова та політолог Сергій Таран.

За словами Ірини Суслової, тільки завдяки роботі на місцях, в регіонах, «ВОЛЯ» зможе добитися змін в країні.

«Якщо ми матимемо сильну команду в Калуському районі, в Івано-Франківській області, якщо сильні люди ВОЛІ будуть по всій Україні, то ми зможемо зламати систему», - зазначила Ірина Суслова під час свого виступу.

Член Ради Івано-Франківського осередку партії Михайло Якимчук наголосив, що зараз найважливішим є підтримка солдат, які воюють в зоні АТО.

«Прошу не забувати про наших хлопців, які зараз воюють на Сході України. Потрібно їм допомагати та всіляко підтримувати», - додав Якимчук.

Зокрема, серед калуських активістів «ВОЛІ» є чимало бійців, які захищають кордони України на Сході, та волонтерів, які регулярно доставляють гуманітарну допомогу в зону АТО. Тому, калуський осередок розпланував  акції, пов’язані із допомогою військовим. Серед них – «Зігрій солдата» та «Здай кров – врятуй життя солдату».

Також Сергій Таран ознайомив партійців із ініціативою партії під назвою «Військова Рада партії «ВОЛЯ».

Як розповів людина ВОЛІ, Військова Рада повинна складатися із активістів «ВОЛІ» - експертів у військовій справі (військових та волонтерів).

«Військова Рада партії повинна допомагати солдатам та допомагати депутатам напрацювати законопроекти, необхідні для покращення обороноздатності України», - пояснив Таран.

Наступні збори калуського осередку відбудуться 5 лютого. На них оберуть відповідальних за напрямками роботи: уповноваженого з питань контролю за люстрацією, куратора  району по проекту «Національний кадровий резерв», координатора з інформаційної політики та керівника проекту «Ліквідація корупційних схем».

Поділитися новиною:
Поділитися