29 січня, 17:37

Викладачі Вінницького університету підтримали нардепа «ВОЛІ» у боротьбі проти регіонала Калетніка

Викладачі Вінницького національного аграрного університету висловили підтримку та подяку народному депутату від партії «ВОЛЯ» Ірині Сусловій за її активну громадянську позицію в боротьбі проти президента (ректора) ВНАУ, «регіонала» Григорія Калетніка.

На порталі ВИННИЦА.info, частково опубліковано відкритого листа, адресованого Міністру АПК Олексію Павленку та Міністру освіти і науки України Сергію Квіту, в якому викладачі відзначили принциповість та порядність народного депутата, котра насмілилась публічно розкрити хижацьке обличчя Калетніка і сприяла перенесенню виборів ректора ВНАУ.

За неофіційними даними,  Калетнік Г.М. готувався до фальсифікації виборів в університеті. Також, у листі згадується про погрози студентам та шантаж і залякування, по відношенню до викладацького складу.

Викладачі звертаються до Сергія Квіта та Олексія Павленка з проханням «не залишити університет на злодія і бандита Калетніка, організувати об’єктивні перевірки та дати можливість співробітникам і науково-педагогічному персоналу вибрати достойного, гідного ректора».

Нагадаємо, народний депутат України від партії «ВОЛЯ» Ірина Суслова звернулася до Президента, Міністра аграрної політики і продовольства та Міністра освіти і науки України з вимогою відсторонити Григорія Калетніка із посади президента Вінницького національного аграрного університету (ВНАУ) та провести розслідування усіх ймовірних злочинних діянь, які він, або наближені до нього особи, здійснили за часів його ректорства.

Поділитися новиною:
Поділитися