30 січня, 14:13

На Івано-Франківщині проводять установчі з’їзди та обирають лідерів

Олексія Яцьківа, а також Ірину та Володимира Горбалів обрали до Ради партії «ВОЛЯ» у Галицькому районі (Івано-Франківська область). Делегатом до обласної Ради партії визначили Олексія Яцьківа.

Окрім цього, Василя Бублінського, Ольгу Король та Івана Дмитріва обрали до Ради Бурштинської міської організації.

Такі рішення були прийняті на установчих зборах осередку Галицького району партії спільно з Бурштинською міською організацію.

Згідно рішенням зборів, Ігоря Буркуна призначили уповноваженим з питань контролю за люстрацією, Іванну Яцьків – відповідальною за інформаційний напрямок, Володимира Селіванова – за ліквідацію корупційних схем, Олексія Яцьківа визначили відповідальним за проект «Національний кадровий резерв», та Ірину Горбаль – за розбудову партії в Галицькому районі.

Активісти «ВОЛІ» вирішили підтримувати акції партії, які спрямовані на допомогу військовим - «Здай кров – врятуй життя солдату» та «Зігрій солдата». Також люди ВОЛІ вирішили організувати для дітей з малозабезпечених сімей та дітей, батьки яких в зоні АТО, екскурсії в Музей народної архітектури та побуту Прикарпаття, що в селі Крилос, та в Галицький національний природній парк.

Крім того, активісти партії вирішили долучитись до створення територіальних громад у Галицькому районі. «Потрібно щоб сільські громади мали змогу контролювати як витрачаються кошти, які виділяються на їхні села», - зазначила Ірина Горбаль.

Поділитися новиною:
Поділитися