3 лютого, 12:25

У Долині проводять благодійні аукціони для підтримки військових

Минулої п'ятниці активні мешканці Долинщини провели другий етап благодійного аукціону на підтримку військових.

Благодійний аукціон проходив у два етапи. Загалом було зібрано понад 3 тисячі гривень та закуплено необхідні речі для бійців АТО. Виручені кошти передадуть на потреби полку «Азов».

За словами співорганізатора акції, активіста партії «ВОЛЯ» Тараса Шевчука, на виручені кошти закуплять балаклави, парафіновані пічки та маскувальні сітки.

«На аукціоні нам вдалося продати декілька книг та картин місцевих авторів. Приємно, що до акції долучилися вихованці Долинської художньої школи. Їхні малюнки мали великий успіх на аукціоні. Протягом останнього етапу ми зібрали понад півтори тисячі гривень», - розповідає Тарас Шевчук.

До заходу долучився і депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Грабовецький. Окрім того, що він посприяв в організації акції, Грабовецький також взяв участь і в самому аукціоні.

«Зараз нашим військовим, як ніколи, необхідна підтримка і допомога. Я щиро вдячний усім мешканцям Долинщини, які долучилися до благодійного заходу. Лише спільними зусиллями ми зможемо перемогти російського агресора», - наголосив Грабовецький.

Організаторами благодійних аукціонів виступила долинська «Просвіта» спільно з активістами політичної партії «ВОЛЯ».

Активісти не зупинятимуться на досягнутому. Організатори обіцяють провести третій етап благодійного аукціону в приміщенні «Просвіти» в кінці лютого.

Поділитися новиною:
Поділитися