3 лютого, 15:18

«ВОЛЯ» вимагає відкриття кримінальної справи за напад на Ірину Суслову та звільнення незаконно призначеного ректора Податкового університету П.Пашка

Про це під час брифінгу у Верховній Раді України заявив народний депутат Юрій Дерев’янко.

«Побиття тендітної жінки, нашої колеги Ірини Суслової, не кажучи вже про те, що вона є народним депутатом – ганьба керівникам Податкового університету та взагалі, людям в погонах. Пройшов рік після Революції гідності, а дехто ще не зробив висновків», - зауважив політик.

Дерев’янко підкреслив, що побиття відбувалося полковником Шевчуком, який важить понад 100 кілограмів. Це відбулося на плацу на очах студентів та інших офіцерів.

«ВОЛЯ» засудила такі ганебні неправомірні дії та вимагає відкриття кримінальної справи, найшвидшого розслідування та притягнення всіх винних до відповідальності.

Також люди ВОЛІ вимагають звільнення незаконно призначеного ректора Податкового університету Павла Пашка, який до того ж підпадає під дію Закону «Про очищення влади»  та проведення виборів ректора – гласно, прозоро та відкрито, як того вимагає закон.

Нагадаємо, вчора, 2 лютого, в Національному університеті Державної фіскальної служби України в Ірпені перед початком виступу Ірини Суслової перед курсантами університету, які зібрали більше 500 підписів проти незаконно призначеного в.о. ректора цього навчального закладу Павла Пашка, до неї підбіг полковник Валерій Шевчук, в.о. заступника начальника факультету, і застосовуючи силу відібрав підписи курсантів та намагався їх порвати. Після нападу, була викликана міліція, Ірина написала заяву, дала покази та поїхала фіксувати нанесені тілесні ушкодження.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися