3 лютого, 17:41

У місцеві ради потрібні нові люди, які не «протиратимуть штани» – рада Богородчанського району «ВОЛІ»

Членами Ради партії Богородчанського району обрано п’ятьох людей: Івана Мосюка, Михайла Гоцанюка, Тараса Глодана, Тетяну Остапенко та Оксану Яцурак. До обласної Ради партії делегували Івана Мосюка.

Таке рішення прийняли делегати конференції районної організації партії «ВОЛЯ».

Крім цього, представники «ВОЛІ» обрали Михайла Гоцанюка уповноваженим з питань контролю за проведенням люстрації  та за ліквідацію корупційних схем в районі,  Тараса Глодана – куратором проекту «Національний кадровий резерв», а Віктора Рудька – відповідальним за інформаційний напрямок партії в районі.

Активісти відзначили, що першочерговим завданням для людей ВОЛІ в Богородчанському районі є розбудова партії та створення нових осередків.

«Цього року мають відбутись вибори до місцевих рад. Потрібно активно працювати та добитись того, щоб до влади прийшли нові люди, які не просто «протиратимуть штани» в міських та сільських радах, а даватимуть конкретний результат», - відзначив Михайло Гоцанюк.

Він також додав, що іншим напрямком діяльності Богородчанського осередку є допомога в проведенні акцій Івано-Франківського осередку партії, які спрямовані на допомогу українській армії.

Поділитися новиною:
Поділитися