5 лютого, 13:59

На Івано-Франківщині створили молодіжне «крило» партії «ВОЛЯ»

Під час проведення Долинської районної (Івано-Франківська область) конференції партії «ВОЛЯ» обрали відповідальних за напрямками роботи:

- Уповноважена за проведенням люстрації та проекту «Ліквідація корупційних схем» – Наталя Сологуб

- Куратор проекту «Національний кадровий резерв» – Віктор Лаврик

- Відповідальна за інформаційний напрямок – Ірина Черіль

- Виконавчий секретар по партійній розбудові – Любов Галів

Також Долинська районна організація ініціювала створення проекту «Молода Долинщина». Кураторами цього проекту призначили Вадима Юринця та Віктора Лаврика.

«Нам необхідне молодіжне «крило» партії. Активісти проекту організовуватимуть дозвілля для молоді: спортивні змагання, конкурси, лекції, допомагатимуть у працевлаштуванні молодим людям», - розповів член партії «ВОЛЯ» Тарас Шевчук.

Згідно рішенням зборів Тараса Шевчука обрали делегатом на національні збори партії «ВОЛЯ» та членом Івано-Франківської обласної Ради партії.

«Партія «ВОЛЯ» започаткувала низку загальнодержавних проектів, які повинні дати новий поштовх для розвитку українського суспільства. Тому нам потрібно консолідувати зусилля і вміння експертів та фахівців у кожному з цих напрямів, щоб максимально ефективно реалізувати стратегію розвитку нашої держави. Як результат, ми отримаємо потужну базу інтелектуальних кадрів і зможемо побороти корупцію, дати дорогу молодим прогресивним людям та зміцнити обороноздатність України», - відзначив під час свого виступу на конференції депутат Івано-Франківської обласної ради, член партії «ВОЛЯ» Володимир Грабовецкий.

На конференції в Долині були присутні сімнадцять кандидатів, та п’ять членів партії «ВОЛЯ».

Поділитися новиною:
Поділитися