5 лютого, 19:44

Викриття корупційних схем ЖКГ та контроль за люстрацією – пріоритет роботи у Лубнах

Минулої п’ятниці, 30 січня, в Полтавській області делегати  конференції обрали міську і районну Ради партії та визначили відповідальних по пріоритетних напрямках роботи.

Активісти «ВОЛІ» обрали Кривову Ю.В. уповноваженою з питань контролю за проведенням люстрації  та за ліквідацію корупційних схем в районі,  Гмизіну В.В. – куратором проекту «Національний кадровий резерв» та  відповідальною за інформаційний напрямок партії в районі.

За словами Олександра Микитюка, пріоритетним напрямком роботи осередку визначили розбудову партії та покращення рівня життя місцевих мешканців.

«Вже надіслано депутатські запити до Лубенської податкової служби, поступово складаються місцеві люстраційні списки. Також ми будемо боротись з ЖКГ, які відбирають в людей останні крихти. Ми знаємо, як це зробити. Усі українці відчули на собі, що рахунки за комунальні послуги досягли космічного рівня. Ми збираємо скарги до місцевого Водоканалу, адже громада має отримувати достойні послуги за такі високі комунальні рахунки», - коментує координатор «ВОЛІ» у Лубнах.

Поділитися новиною:
Поділитися