9 лютого, 11:57

Допомога військовим 128 бригади, люстрація міського голови та розширення у районах – пріоритети людей ВОЛІ Ужгорода

Міський осередок партії «ВОЛЯ» офіційно зареєстрували в Ужгороді. Координатором організації визначили Едуарда Залеського. Його, а також Андрія Залеського та Богдана Андрейчука обрали до Ради міського осередку.

За ці рішення проголосували усі 22 делегати міської конференції партії.

Окрім цього, серед ужгородських активістів «ВОЛІ» було визначено:

- Юрій Савчук відповідатиме за виявлення та ліквідацію корупційних схем;

- Мирослав Сарай куруватиме проект Національно кадровий резерв;

- Петро Сейковський займатиметься інформаційним напрямком;

- Едуард Залеський відповідатиме за контроль процесів з виконання закону про люстрацію.

За словами координатора міської організації партії «ВОЛЯ» Едуарда Залеського, наразі люди ВОЛІ добиваються відсторонення від керування Ужгородом його міського голови, «регіонала» Віктора Погорєлова, якого було поновлено на посту через 9 місяців після його відставки під час Революції Гідності.

«Погорєлов – колишній «регіонал» і така людина не може обіймати пост голови Ужгорода. На 24 лютого призначене чергове засідання по справі його поновлення і ми усіляко вимагатимемо його відсторонення», - каже людина ВОЛІ.

Як повідомив Залеський, важливим для людей ВОЛІ Ужгорода є підтримка військових на Сході України, зокрема допомога 128 бригаді, у якій воюють закарпатці, яка перебуває зараз у гарячій точці під Дебальцево.

«У суботу ми передали нашим хлопцям теплі речі. Це і взуття, і верхній одяг. Будемо допомагати і надалі», - каже координатор ВОЛІ.

«Також у наших планах розширятися по районах – відкривати там нові осередки партії «ВОЛЯ». І вже найближчим часом зареєструвати Закарпатську обласну організацію»,- резюмує активіст.

Поділитися новиною:
Поділитися