11 лютого, 16:48

Івано-Франківськ зареєстрував міський осередок партії «ВОЛЯ»

Івано-франківські активісти «ВОЛІ» мають чіткий план розбудови партійної організації та чимало ідей, які неодмінно реалізують найближчим часом.

Про це, отримавши свідоцтво про реєстрацію міського осередку політичної партії «ВОЛЯ», заявив координатор організації Володимир Кушніренко.

«Ми закликаємо небайдужих та активних мешканців нашого міста проявляти ініціативу, долучатися до команди людей ВОЛІ та спільними зусиллями втілювати ідеї, щоб наш Івано-Франківськ став дійсно європейським містом. Люди ВОЛІ стануть містком між громадою та виконавчими органами влади, щоб захищати та відстоювати інтереси івано-франківців», - говорить Кушніренко.

Також активісти івано-франківського осередку запрошують експертів  для розробки законотворчих ініціатив. «Це реальна можливість кожного українця вплинути на законотворчі процеси та реалізувати свої ініціативи», - коментує координатор партії «ВОЛЯ» в Івано-Франківську Володимир Кушніренко.

Кожний партієць, прихильник  «ВОЛІ» чи просто фахівець, який хоче подати свої пропозиції, може взяти участь в  роботі законотворчих груп  по своєму фаховому напрямку. До роботи груп будуть залучені народні депутати України від «ВОЛІ», помічники-консультанти народних депутатів, експерти.

Партія «ВОЛЯ» – партія дій. Люди ВОЛІ – люди дії. Це партія нового типу – багатолідерна партія, де головним є ідея, а не особистість. Це партія, яка розбудовується не згори, а знизу. Партія, яка завжди тримає прямий зв’язок з громадою.

Поділитися новиною:
Поділитися