12 лютого, 16:11

У Світловодську легалізовано міську організацію «ВОЛІ», активісти якої запроваджують проект електронного врядування

Як повідомив один із лідерів партії на Кіровоградщині Олег Рудницький, хоча робота в регіоні ведеться ще з липня 2014 року, офіційні документи про реєстрацію місцевої організації «ВОЛІ» партійці отримали зовсім нещодавно.

Впровадити міську систему електронного врядування, допомагати українській армії та залучати до партійної діяльності людей-професіоналів незаплямованої репутації – головні завдання, які ставлять перед собою люди ВОЛІ Світловодська (Кіровоградська область).

«Нашим грандіозним проектом є тестове впровадження системи електронного врядування у Світловодську, програмне забезпечення якого організують польські колеги із міста Пйотркув-Трибунальський. Запуск системи дозволить добитися прозорості  та за лічені хвилини вирішити ті проблеми, які місцева влада не може за тижні », - розповідає Рудницький.

«Запрошуємо усіх небайдужих самоорганізовуватися і створювати на місцях осередки політичної партії для залучення громади в усі суспільні процеси, щоб унеможливити прихід до влади представників тих політичних сил, які вже були при владі і привели країну до сьогоднішнього стану», - звертається член партії «ВОЛЯ» Олег Рудницький.

Для консультації та допомоги в організації структурних утворень партії «ВОЛЯ» в Кіровоградській області звертайтеся за телефонами: 050-457-30-30; 067-472-28-28.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися