16 лютого, 14:42

«ВОЛЯ» у Рівному влаштувала бойкот російським товарам

Люди ВОЛІ закликали мешканців Рівного не купувати товари країни-агресора. Партійці спільно з активістами благодійного фонду «Руєвит» провели акцію, під час якої роздавали листівки та інформували перехожих про товари, установи, бренди та послуги, дохід з яких отримує Росія.

Про це повідомив координатор міського осередку партії «ВОЛЯ» Олег Філюк.

«На звичайній листівці ми розмістили логотипи російських брендів.  Назви деяких з них  замасковані англійською мовою. Наша мета - поінформувати перехожих про те, що даючи дохід цим підприємствам, вони, тим самим, фінансують країну, яка веде війну проти України», - розповідає людина ВОЛІ.

«Партійці «ВОЛІ» планують й надалі  бойкотувати російські товари. Вже є задуми щодо наступних акцій, адже кожна витрачена гривня повертається в Україну кулями та «градами».

Люди ВОЛІ  Рівного також долучилися до благодійного ярмарку по збору коштів на потреби АТО, яку організовував  БФ «Руєвит».

«Тут, у центрі міста, громадські активісти продавали сувеніри, картини, фотографії, дитячі роботи. Частину виробів надала служба виконання покарань. На ярмарку виступали також творчі колективи. Загалом за день було зібрано 8600 грн. на потреби АТО», - резюмує координатор Рівненського міського осередку «ВОЛІ» Олег Філюк.

 
Поділитися новиною:
Поділитися