16 лютого, 17:01

Партія «ВОЛЯ» дає кожному шанс творити реформи – Ольга Галабала

Партія «ВОЛЯ» ініціює в усіх регіонах створення ініціативних груп з розробки реформаторських законопроектів. Робочі групи працюватимуть в 14 напрямках: від змін в системі самоврядування до реформування армії.

Реформування будь-якої галузі включає розробку від 20 до 50 законопроектів, які далі проходять складний шлях до ухвалення.  Партія «Воля» кожному партійцю, прихильнику, активісту  чи просто фахівцю, який має пропозиції щодо впорядкування держави, дає можливість реалізувати свій професійний досвід, взявши участь в роботі законотворчих груп  по своєму фаховому напрямку.

Про це заявила член Ради партії «ВОЛЯ» Ольга Галабала.

Усі напрацювання будуть трансформовані в законопроекти, над якими разом із групами працюватимуть фахові юристи. Депутати від партії «ВОЛЯ» у Парламенті відстоюватимуть законодавчі ініціативи партійців, а координатори ініціативних груп лобіюватимуть реформаторські закони у парламентських комітетах та Уряді за підтримки партії «ВОЛЯ».

«Відмінність політичної партії «ВОЛЯ» в тому, що всі реформи, які просуває партія, мають відповідати партійній ідеології і єдиному баченню розвитку країни. Неможливо будувати ліберальну економіку, зберігаючи соціалістичну систему соціального захисту (пільги, пенсії та інше), як відбувається зараз», - зауважила Ольга Галабала. - Відмінність партії «ВОЛЯ»  у тому, що ідеологія в партії «жива», тобто формується партійцями в процесі спільної роботи та внутрішніх партійних дискусій».

На даний час  структура «ВОЛІ» вже достатньо розбудована: 258 осередків, 70 міських та районних організацій у 21 області та тисячі партійних активістів, які об'єднані спільними ідеалами.

Ми закликаємо партійних активістів за принципом самоорганізації об'єднуватися у групи, кожна з яких працюватиме над обраною сферою реформ:

- Адміністративне законодавство;

- Децентралізація та місцеве самоврядування;

- Судова влада та контролюючі органи;

- Правоохоронна система;

- Антикорупційне законодавство;

- Виборче законодавство;

- Дерегуляція, стимулювання розвитку підприємництва, інвестицій та податкового законодавства;

- Система соціального захисту;

- Освіта;

- Охорона здоров’я;

- Земельне законодавство;

- Медіа законодавство;

- Антимонопольне законодавство;

- Армія та національна безпека.

Поділитися новиною:
Поділитися