24 лютого, 13:36

В Оболонському районі столиці відкрився осередок «ВОЛІ»

Першочерговими завданнями осередку визначено роботу з населенням, спрямовану на формування громад на території Оболонського району, а також підтримку та соціальну адаптацію сімей бійців, що повернулися із зони АТО.

«На території нашого району багато  сімей учасників АТО. Прийнято рішення надавати їм юридичний супровід у отриманні соціальної допомоги, гарантованої державою, згуртувати коло цих сімей-мешканців району», - розповідає Олександр Мусієнко.

Участь у відкритті офісу «ВОЛІ» взяли члени Ради партії - Ірина Суслова, Сергій Таран, Юрій Дерев’янко, співорганізатор Олександр Почапський, члени осередку Святослав Кравченко, Cвітлана Слободяник , координатор новоствореного осередку Олександр Мусієнко, члени партії, люди ВОЛІ. Також було запрошено прихильника «ВОЛІ» Вовка Олега Івановича, що бере активну участь у розбудові партії.

Партійці новоствореного осередку впевнені, що під контролем і завдяки діяльності людей ВОЛІ процеси очищення влади, кадрове оновлення та здобуття відкритості і прозорості в її рішеннях та справах буде досягнуто.

Члени новоствореного осередку планують в середині березня звітувати перед громадою про перші результати своєї діяльності та доповісти про плани на майбутнє.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися