4 березня, 12:00

Люди ВОЛІ вимагають від влади Львівщини забезпечити регіон питною водою

Підприємство братів Суркісів планує монополізувати водопостачання на Львівщині. Тому люди ВОЛІ Борислава (Львівська область) вимагають від керівництва області забезпечити безперебійну роботи місцевого Бориславського водоканалу та надати м.Борислав, смт.Східниця, прилеглим населеним пунктам якісну питну воду.

Про це заявила координатор осередку партії «ВОЛЯ» у м.Борислав Ірина Яцуляк.

За її словами, зараз люди опинилися у безвихідній ситуації. «Водоканал спочатку довели до банкрутства, «організували» заборгованість перед «приватним» обленерго, яке, в свою чергу, вимкнуло підприємство від енергозабезпечення. В підсумку, м.Борислав, смт.Східниця та прилеглі поселення опинилися без води. Зараз люди споживають не очищену воду, яка може зашкодити їх здоров’ю», - наголошує людина ВОЛІ.

Місцева громада побоюється, що обленерго, яке належить компанії братів Суркісів Львівобленерго, планує привласнити ще й водоканал, що вже накопичив боргів на понад 7 млн грн.  «Місцеву владу штовхають на те, щоб продати підприємство. Подейкують, що його може придбати люди, наближені до того ж обленерго, яке, до речі, постачає електроенергію із Росії в Крим», - каже Ірина Яцуляк.

У разі бездіяльності місцевої влади, люди ВОЛІ залишають за собою право вийти на мітинг під стіни керівництва області, яке своїми некомпетентними діями довело водоканал до банкрутства.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

  
Поділитися новиною:
Поділитися