13 березня, 09:36

Житомирська молодь готова долучитись до «Національного кадрового резерву»

Взяти участь в проекті партії «Воля» та спробувати свої сили в конкурсі на отримання посад в держаних органах влади різних рівнів висловили бажання студенти Житомирщини. В Житомирському національному агроекологічному університеті та Коростишівському педучилищі народний депутат, член Ради партії «Воля» Ірина Суслова сотням студентів презентувала новий проект, покликаний очистити державну службу від старих і непрофесійних кадрів.

«Ми дуже сподіваємося на підтримку проекту «Національний кадровий резерв» (НКР) активною молоддю. Як раз від вашої безкомпромісної позиції залежить, чи змінять молоді і талановиті професіонали на посадах у державних структурах корумпованих чиновників, які не вміють і не хочуть жити за європейськими стандартами. Партія ВОЛЯ просуватиме на державному рівні ідею  кадрового оновлення, а суспільство має вимагати від держави прийняття відповідного закону», - заявила на зустрічі Ірина Суслова.

Свідченням живого інтересу до проекту та готовності молоді змінювати країну стали питання практичного характеру, які були адресовані Ірині Сусловій: як зареєструватися на порталі, чи реально потрапити на державну службу випускнику вишу? Найбільше цікавило студентів, як скоро буде ухвалено Верховною Радою законопроект, розроблений партією ВОЛЯ, «Про Національний кадровий резерв». На їхню думку, запорукою успішності проекту має стати формалізація цієї ініціативи на державному рівні.

Людина ВОЛІ Юрій Михальчук, координатор по Житомирській області, у свою чергу повідомив, що проведена презентація є першим кроком і матиме продовження. Вже найближчим часом аналогічні зустрічі відбудуться зі студентами та випускниками Житомирського  державного технологічного університету та МАУП.

Прес-служба партії ВОЛЯ

Поділитися новиною:
Поділитися