16 березня, 13:24

Людина ВОЛІ Володимир Кропивницький отримав всеукраїнську нагороду за благодійність

Людина ВОЛІ, депутат Житомирської міської ради Володимир Кропивницький отримав всеукраїнську нагороду за благодійну діяльність.  Його підприємство «Проммаркет ОКЕАН» стало призером конкурсу «Благодійна Україна - 2014» у номінації «Благодійник: компанія – середній бізнес». Нагородження відзнакою відбулося у Києві у приміщенні Мистецького Арсеналу.

Як розповів пан Кропивницький, за минулий рік він та його дружина Людмила, яка є головою благодійного фонду «Рідний Житомир», надали допомогу на суму близько 3 млн. грн. Із них половина пішла на допомогу військовим шпиталям, бійцям АТО та родинам загиблих у військових діях на Сході України. Ще 1,3 млн. грн. – це допомога медичним та дитячим закладам.

«Благодійність – це не бізнес, це покликання душі. Ми бачимо потреби людей і робимо для них все, що можемо. Жити лише для себе –  це надзвичайно егоїстично, а от гарні справи залишаються в серцях надовго», - вважає член партії «ВОЛЯ».

Нагадаємо, цього року понад три сотні благодійних програм і проектів, масштабних акцій та особистих добрих вчинків представили на конкурс «Благодійна Україна» доброчинці з усіх куточків України.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися