18 березня, 10:24

Люди ВОЛІ перевірять факти обкрадання рівнян підприємством «Рівнегаз»

Перевірити факти зловживань ПАТ «Рівнегаз» та ТОВ «Рівнетеплоенерго», якість газу, що постачається, та надати інформацію щодо формування цін і тарифів на послуги із опалення  вимагає народний депутат, член Ради партії «Воля» Ірина Суслова. У  зверненні до Дмитра Вовка, в. о. голови Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, наведено факти правопорушень, надані громадськими активістами та жителями міста Рівне.

Зокрема, йдеться про здійснення поставок необлікованого газу суб’єктам підприємницької діяльності за цінами, нижчими від встановлених; постачання неякісного газу, частка домішок в якому становить 20-30%; непогашення заборгованості споживачів газу (станом на березень 2015 р. загальна заборгованість споживачів газу становить понад 50 млн грн).

Крім того, за словами рівнян, ТОВ «Рівнетеплоенерго» стягує зі споживачів додаткову плату, не передбачену договорами про надання послуг.

Нагадаємо, ПАТ «Рівнегаз» в квітні 2014 р. вже притягалось до юридичної відповідальності згідно з постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики «Про накладення штрафу на ПАТ «Рівнегаз» та попередження про необхідність усунення порушень Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного, нафтового газу і газу (метану) вугільних родовищ».

Прес-служба партії «Воля»

Поділитися новиною:
Поділитися