18 березня, 12:25

Як оформити субсидію? – нова інформкампанія людей ВОЛІ

Люди ВОЛІ Ірпеня розпочали кампанію з інформування місцевого населення, як оформити субсидію на оплату комунальних послуг.

Ініціатор акції, координатор партії «ВОЛЯ» в Ірпені Руслан Гевел вважає, що його місто повинно першим дізнаватися про зміни, які відбуваються в країні, саме тому вирішив організувати таку кампанію.

За його словами, сьогодні, як ніколи, питання комунальних послуг стоїть дуже гостро і хвилює кожного, адже ціни ростуть, а заробітні плати залишаються незмінними.

«Ми розробили інформаційний лист з повним переліком документів та дій «Як українцям отримати житлові субсидії за новою схемою». Вказали телефон гарячої лінії для того, щоб кожен, у кого виникне питання, міг звернутися за роз’ясненням. Тираж досить великий, розповсюджувати плануємо  у місцях масового скупчення людей – на ринку, біля супермаркетів, у центрі міста, на вокзалі та  у спальних районах», - розповідає Руслан Гевел.

Людина ВОЛІ сподівається, що така акція допоможе громадянам швидше розібратися з новими змінами, а  роздана інформація слугуватиме пам’яткою для кожного.

Довідково:

Кабінет міністрів України спростив процедуру оформлення субсидій. Відповідна постанова «Про внесення змін до Порядку перерахування деяких субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг, субсидій та компенсацій» була прийнята на засіданні уряду. У  свою чергу Мінсоцполітики надало роз’яснення як діятиме система призначення житлових субсидій.

Поділитися новиною:
Поділитися