18 березня, 13:50

В Запоріжжі намагаються розхитати ситуацію за допомогою антимобілізаційних мітингів

В Запорізькій області спостерігаються спроби розхитати ситуацію, збурити людей  шляхом закликів проти мобілізації. Про це повідомив активіст ВОЛІ в Запорізькій області Сергій Капралов, який зазначив, що в населених пунктах області діють провокатори, які «залякують» людей черговою хвилею мобілізації.

Зокрема, в селах розповсюджуються чутки про те, що юнаки, призвані на військову службу у 2014 році, не будуть демобілізовані,  тим самим підбурюючи місцевих жителів на зрив роботи військкоматів та захоплення документації.

Завдяки діям людей ВОЛІ та їх зверненням до правоохоронних органів деякі заплановані акції були попереджені, зокрема, в селі Кирилівка. В той же час відбувся антимобілізаційний мітинг у Великій Знам’янці.  Зважені дії командування військкомату та людей ВОЛІ допомогли зробити його мирним і завершити  прийняттям звернення матерів до Президента України з проханням зробити все можливе, аби не гинули їхні сини.

«На сьогодні найбільшою проблемою в Запорізькій області є неконтрольований вплив російського телебачення, яке тут дивляться понад 80% людей. Зараз влада нічого не робить для інформаційної безпеки держави, дозволяючи трансляцію брехливих новин з країни-агресора. Звідси і настрої людей», - наголосив активіст ВОЛІ.

Прес-служба партії «Воля»

Поділитися новиною:
Поділитися