25 березня, 13:03

Люди ВОЛІ Івано-Франківська вимагають залишити землю біля міського озера рекреаційною зоною

Івано-Франківська міська рада не повинна змінювати цільове призначення землі і стати на захист інтересів мешканців міста. Про це заявив координатор міської організації партії «ВОЛЯ» в Івано-Франківську Володимир Кушніренко.

«Вихід один – не дати Івано-Франківській міські раді змінити цільове призначення землі. А потім – не продовжувати договір оренди на цю земельну ділянку. Впевнений, що міська рада піде на зустріч громаді. Необхідно взяти участь у обговоренні цього питання на наступній сесії міськради і відстояти позицію громади. Приємно, що громада міста нарешті починає об’єднуватися у боротьбі за свої права. Івано-Франківськ на шляху до побудови справжнього громадянського суспільства», - коментує Кушніренко конфлікт довкола забудови зеленої зони біля міського озера.

На його думку, іванофранківці повинні організувати постійний громадський контроль та підкріплювати діями бажання мати рекреаційну зону поблизу озера.

«Організувати прибирання, за власний рахунок облагородити територію, поставити альтанки, лави, віддати частину території франківській молоді, яка із задоволенням збудує собі парк для альтернативних видів спорту. Цю земельну ділянку можна перетворити на чудовий, справді громадський простір. З часом до робіт підключиться й Івано-Франківська міська рада, яка, я сподіваюся, максимально оновиться. Я впевнений, що ми це зробимо – перетворимо занедбану територію на найприємніше місце відпочинку іванофранківців», - говорить координатор партії «ВОЛЯ» Володимир Кушніренко.

Поділитися новиною:
Поділитися