29 квітня, 09:17

«ВОЛЯ» долучилась до богатирських змагань на Івано-Франківщині

Богатирські забави відбулися на Тлумаччині. Вже другий рік поспіль у селі Нижнів Тлумацького району (Івано-Франківська область) проводять спортивний турнір серед спортсменів Нижнева та інших сіл області.  Цього року до свята долучилась і політична партія «ВОЛЯ».

Ініціатором спортивного заходу став керівник місцевого спортивно-просвітницького центру «Каменяр», активіст партії «ВОЛЯ» Дмитро Романишин.

«Останніми роками богатирський та боксерський спорт набирають все більшої популярності.  Наше завдання – залучати якомога більше молодих людей до занять спортом та ведення здорового способу життя. Для села це неабияк важливо, адже молодь – наше майбутнє», - акцентує Дмитро Романишин.

Богатирі-аматори змагалися у шести вправах: підіймали 32-кілограмову гирю однією рукою, метали на дальність 16-кілограмову гирю, переносили на швидкість важкі 70-кілограмові мішки з піском, підіймали бочку з квасом вагою 65 кг та перетягували канат.

Кожен із 250 глядачів міг і собі позмагатися в цікавих конкурсах та здобути призи. Не забули й про наймолодших гостей заходу – для них теж було організоване цікаве змагання: Назар Павлів надував гумову грілку, а діти – кульки. Конкурс проходив на випередження.

Переможці, призери та всі учасники змагань отримали грамоти, кубки та цінні призи від партії «ВОЛЯ».

«Люди були у захопленні від дійства. Свято справді вдалось, будемо робити все для того, щоб воно стало традиційним. Важливо відзначити, що дійство відбулось за підтримки політичної партії «ВОЛЯ»; вона єдина відгукнулася на наше прохання і допомогла організувати ці ігри», - відзначив Дмитро Романишин.

Захід відвідали і видатні спортсмени області, головним гостем свята був багаторазовий рекордсмен, всесвітньо відомий богатир Назар Павлів, який був суддею змагань.

«Такі спортивні заходи є дуже необхідними як для спортивної молоді, так і для всіх мешканців. Мене приємно вразила фізична підготовка хлопців, вони вміло та професійно демонстрували свої спортивні навики. Головне у цих змагання не тільки продемонструвати свою спортивну міць, а й зацікавити інших вести спортивний спосіб життя», - говорить богатир Назар Павлів.

Поділитися новиною:
Поділитися