7 липня, 13:07

Люди ВОЛІ домоглися, щоб у Волочиську без погодження з громадою не забудовували парк

Член Ради партії "ВОЛЯ" народний депутат Юрій Дерев'янко домігся, щоб у місті Волочиськ Хмельницької області без врахування думки громади не починалось будівництво житлового кварталу у парковій зоні.

Згідно з проектом рішення виконавчого комітету Волочиської міськради, передбачається надання дозволу на будівництво багатоквартирного житлового будинку орієнтовно площею 0,1464 га в районі павільйону свердловини по вул. Починка, 2Б.

Міський голова на засіданні виконкому озвучив відповідне звернення Дерев'янка. Після цього  було ухвалене рішення, що питання розглянуть на виконкомі та на сесії Волочиської міської ради лише після відповідних домовленостей забудовника та громади міста. 

Нагадаємо, народний депутат Юрій Дерев'янко направив звернення до міського голови міста Волочиськ, в якому повідомив, що до нього звернулись місцеві мешканці, які просять не допустити незаконної забудови паркової зони.

Він попросив міського голову провести громадські слухання щодо забудови земельної ділянки та прилеглої до неї паркової території в районі павільйону свердловини по вулиці Починка, 2Б у Волочиську; вжити заходів щодо участі громадськості в даному питанні та оприлюднити результати громадських слухань. Депутат також попросив голову Волочиська вжити заходів щодо недопущення незаконної забудови земельної ділянки, на якій розташований міський парк; зміни цільового призначення цієї ділянки, а також не допустити порушення прав територіальної громади на користування парковою зоною.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися