13 липня, 13:08

На Житомирщині люди ВОЛІ відновлюють військову техніку для 95-ї житомирської бригади

Депутат  Житомирської міської ради, людина ВОЛІ ‎Володимир Кропивницький з однодумцями долучився до відновлення військової техніки, яку потребують бійці в зоні АТО. 

«Ми й надалі будемо намагатися допомагати тим, хто виборює для нас мирне небо. Адже хлопці в зоні бойових дій повинні реально отримувати нашу вдячність та підтримку. Дуже важливо, щоб вони відчували турботу про себе і повернулися додому живими», - розповів Володимир Кропивницький.

Активісти вже допомагали в розконсервуванні і ремонті різних видів техніки, відновили УАЗ для 95-ї житомирської бригади. Наразі триває робота над ремонтом спецавтомобіля для житомирського обласного військового комісаріату. Нещодавно Володимир Кропивницький отримав подяку від начальника УСБУ в Житомирській області В.Пахнюка за надану технічну допомогу.

Нагадаємо, ‎Володимир Кропивницький з родиною від початку бойових дій на Сході допомагає військовослужбовцям усім необхідним: продуктами харчування, ліками, оргтехнікою, надає матеріально-технічну допомогу військовим частинам, житомирському військовому шпиталю і пораненим захисникам, які знаходяться там на 

Прес-служба партії «Воля» за матеріалами сайту zhitomir.info

Поділитися новиною:
Поділитися