14 липня, 10:36

Депутат ВОЛІ сподівається на децентралізацію країни попри позицію Самопомочі та «п’ятої колони».

Голосування за зміни до Конституції щодо децентралізації влади можуть не набрати 300 голосів, хоча децентралізація потрібна країна. Про це заявила у ефірі телеканалу «112» член Ради партії «Воля» народний депутат Ірина Суслова.

Відповідаючи на питання щодо перспектив роботи парламенту Ірина Суслова зазначила: «Дуже мало було можливості обговорити запропоновані зміни до Конституції, і це створило умови, коли громада не розуміє - а що буде завтра? Виникає питання чи всі фракції будуть підтримувати зміни, які реально необхідні країні. Наскільки мені відомо, фракція «Самопоміч» заявила, що зміни в частині децентралізації підтримувати не будуть, так само Опоблок та вся «п’ята колона» також не підтримають. Тож велике питання чи зможе парламент набрати 300 голосів».

Разом з тим, депутат ВОЛІ переконана, що законопроекти, які покликані покращити економічне становище держави, народні обранці підтримають.

«Вважаю, що проблем з ухваленням будь-яких законопроектів, які спрямовані на посилення нашої економічної стабільності, в парламенті не буде. Буде необхідна кількість голосів, аби отримати наступний транш допомоги», - заявила Ірина Суслова.

Поділитися новиною:
Поділитися