14 липня, 14:11

Ланьо ​жодного разу не був на засіданні ​Антикорупційного комітету — Дерев'янко

Скандальний депутат Верховної Ради Михайло Ланьо, якого звинувачують в кришуванні контрабанди на Закарпатті, є членом антикорупційного комітету, однак на засідання не з'являється.

Про це заявив член Ради партії "ВОЛЯ",​ член Антикорупційного ​комітету Юрій Дерев'янко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Пан Ланьо є членом нашого комітету, якого ніхто ніколи на засіданні комітету не бачив, жодного разу", — зазначив він.

Дерев'янко підкреслив, що склад комітетів Верховної Ради формується за квотами. "Це регіонал, який від певної групи потрапив в комітет. Подивіться на його активність, на його відвідуваність комітету, і  вам все стане зрозуміло", — підкреслив Дерев'янко.

Нагадаємо, перестрілка в Мукачеві, що відбулась 11 липня між представниками "Правого сектора" і співробітниками міліції, а також попередній конфлікт Правого сектору з людьми нардепа Михайла Ланьо, викликали широкий резонанс в українському суспільстві. В результаті збройного конфлікту загинули декілька людей.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Генеральна прокуратура допитує народного депутата Михайла Ланьо і має намір допитати Віктора Балогу у зв'язку з конфліктом у Мукачевому.

Прес-служба партії «Воля»

Поділитися новиною:
Поділитися