15 липня, 12:00

Люди ВОЛІ відсвяткували день найстарішої вулиці Рівного

Люди ВОЛІ Рівного стали співорганізаторами святкування Дня вулиці Поштової, яке присвячено найстарішій культурній частині міста. Завдяки ініціативі «ВОЛІ», на святі виступив етно-гурт «Барвінок», який сподобався глядачами своїми запальними танцями та музикою. Також за сприяння партійного осередку Рівного відбулась виставка політичної карікатури. Роботи для виставки надали місцеві художники.

Під час свята активісти «ВОЛІ» провели інформаційну кампанію щодо статутів об’єднаних громад та поспілкувались з городянами.

«Цьогорічне свято на вулиці Поштовій вийшло дійсно теплим та затишним. Незважаючи на проблеми сьогодення, всі присутні ніби занурились в атмосферу минулого століття,  – розповідає координатор партії «ВОЛЯ» в Рівному Олег Філюк. – Добре що нам вдалось поєднати святкування і поспілкуватися з рівенчанами  про нагальні проблеми. Адже процес децентралізації вплине на життя кожного міста і маленького, і великого», - підкреслив Філюк.

Організатори свята  висловили щиру подяку Рівненським осередкам «ВОЛІ» за допомогу в проведенні  заходу.

Нагадаємо, що вулиця Поштова – одна із найстаріших у Рівному. Вперше свято вулиці з ініціативи її мешканців відбулось 12 липня 2014 року.

Прес-служба партії «Воля»

Поділитися новиною:
Поділитися