21 липня, 11:12

Сергій Таран: До наступного парламенту коаліція не доживе, але ще рік протримається

В найближчий перспективі парламентська коаліція існуватиме навіть попри суттєві політичні розбіжності її учасників. Про це заявив член Ради партії «Воля» Сергій Таран в студії Телеканалу новин "24".

«Якщо завтра розпадеться коаліція, то це означатиме одночасні вибори до Верховної Ради, коли «всі воюють з усіма». Путін цим, звичайно, скористається, почнеться загострення на Сході.  Далі Захід припинить фінансування України. Чому? Тому що Захід фінансує уряд, а якщо коаліція розпадеться – уряду не буде. Тобто ми матимемо хаос, колапс, війну та ще й відсутність фінансування України Заходом. Оце і є альтернатива нинішній коаліції», - зазначив Таран.

На думку експерта, ця перспектива настільки жахлива, що нинішні політичні сили ніколи не наважаться на те, аби взяти на себе відповідальність за її розвал. Разом з тим,  не можна виключати  ротацій у владі.

«Всередині коаліції можливі перестановки. Насправді вони вже почались: міністрів міняють, може восени змінять навіть прем’єр-міністра...  Але сама коаліція залишиться», - прогнозує людина ВОЛІ.

Прес-служба партії «ВОЛЯ»

Поділитися новиною:
Поділитися