22 липня, 10:49

Дерев’янко​ домігся фінансування​ водовідведення та водопостачання в ​Надвірній. ВІДЕО

 
Член Ради партії «ВОЛЯ» нардеп Юрій Дерев’янко домігся від Мінекології виділення 12 млн. 185 тис. гривень​ на влаштування водовідведення та водопостачання житлової забудови в Надвірній, яка знаходиться в районі вулиць Комунальна і Мельничука.
 
Про це повідомляє​ прес-служба народного депутата.
 
 «Ми вже отримали документи від Міністерства екології та природних ресурсів про виділення 12 млн. 185 тис. грн., за які ми боролися. Залишилось зібрати дрібні довідки, щоб розпочалася процедура фінансування», - повідомив Дерев’янко.
 
Він зазначив, що відповідні документи вже передав міському голові Надвірної. 
 
За словами депутата, наступні завдання – оголосити відкритий тендер, запросити максимальну кількість підприємців до участі в ньому та контролювати якість і ціни, щоб завершити роботу якнайшвидше.
 
Нардеп прогнозує, що тендерна процедура триватиме близько двох місяців. На його думку, якщо зараз оголосити проведення тендеру, то наприкінці вересня можна розпочати роботу по влаштуванню водовідведення та водопостачання.
 
«Велике прохання до голови, до тендерного комітету максимально публічно, прозоро і оперативно залучити якнайбільше компаній, щоб ми могли завдяки добрій конкуренції обрати найкращих виконавців робіт», - наголосив Дерев’янко.
 
Міський голова Надвірної Зіновій Андрійович звернув увагу на те, що це важливий крок у розвитку інфраструктури міста. Будівництво каналізаційного колектора покращить якість питної води та екологічну ситуацію в місті.
 
Нагадаємо, партія «ВОЛЯ», до Ради якої входить Юрій Дерев'янко, активно підтримує втілення проектів з покращення екології на Прикарпатті, здійснює екорейди для перевірки стану очисних споруд та слідкує за ефективним використанням коштів екологічного фонду.
 
Раніше Юрій Дерев'янко домігся фінансування  за рахунок Держфонду регіонального розвитку важливих доріг та соціальних об’єктів в регіоні.
 
Зокрема, на ремонт дороги Надвірна-Бистриця буде виділено 1 млн 800 тис гривен; Яблунів-Делятин — 1 млн 800 тисяч гривен; Тлумач-Лісна Тарновиця — 2 млн гривен; Битків-Білозерина — 500 тис. гривен; Іваниківка-Монастирчани, Старуня-Солотвин, А/д Росільна м. Надвірна — Бабче — 1 млн. грн; Стрий-Мамалига в смт Отинія — 1 млн. грн.

На капітальний ремонт дороги Надвірна-Пасічна (вул. Грушевського, м . Надвірна) спрямують 1 млн 900 тис. гривен; 

ОДА також погодила пропозицію Дерев'янка виділити 500 тис. грн. на завершення будівництва Солотвинського навчально-виховного комплексу "Загальноосвітня школа I-III ступенів — ліцей Богородчанської районної ради" та таку ж суму спрямувати на реконструкцію з добудовою Яремчанської школи I-III ступенів.
Поділитися новиною:
Поділитися