22 липня, 12:19

Міську організацію партії «ВОЛЯ» зареєстрували в Коломиї

Коломийським міськрайонним управлінням юстиції зареєстровано міську організацію партії «ВОЛЯ». Партійці отримали свідоцтво про реєстрацію міської організації.

Як повідомив координатор міської партійної організації Михайло Рогів, «ВОЛЯ» проводить свою діяльність, виходячи з інтересів громад та враховуючи їх думку.

«Сьогодні нашим важливим завданням є контроль над використанням виділених на ремонт доріг коштів. Коломия потребує громадського контролю над виконанням ремонтних робіт. Активісти ВОЛІ з місцевим населенням слідкуватимуть за використанням коштів, якістю роботи», - повідомив Михайло Рогів.

Люди ВОЛІ в Коломиї проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо оформлення субсидій та об’єднання територіальних громад. За словами Рогіва, партія детально аналізує та вивчає реформу децентралізації, інформує населення про можливі ризики та як їх уникнути, як захистити власні права, майно, землі і природні ресурси.

Партійна організація на Коломийщині також надає безкоштовну юридичну допомогу. Активісти партії переконані, що громадяни повинні знати та захищати свої права.

«Ми також будем надавати консультації з візових питань. У міській організації партії «ВОЛЯ» люди зможуть отримати інформацію та поради щодо отримання віз, легалізації українців та захисту їх прав за кордоном», - додав Рогів.

За словами Михайла Рогіва, люди ВОЛІ в Коломиї – це енергійні молоді люди, які ніколи раніше не були в політиці. Вони, фахівці з різних питань, мають ВОЛЮ брати участь в політичному процесі, відстоювати ідеї прозорості та звітності влади, нести відповідальність за прийняті рішення.

Поділитися новиною:
Поділитися