13 липня, 13:40

ВОЛЯ подарувала форму та м’ячі учасникам фіналу Кубка Надвірнянщини

Юнацька та доросла команди з футболу змагалися за кубок Надвірнянського району - 2015. Змагання відбулися на стадіоні «Нафтовик». Переможці отримали від партії «ВОЛЯ» спортивну форму та м’ячі.

У фінальній боротьбі за Кубок Надвірнянщини зійшлися юнацька та доросла команди.

Серед юнаків змагалися ФК «Рокита» та ФК «Волосів», матч завершився з рахунком 2:1 на користь останніх. Відзначився капітан команди «Волосів» Святослав Федюк, який забив у ворота супротивника два голи. За результатами гри Святослава визнали кращим гравцем.

«Перед початком матчу, ми подарували команді «Волосів» футбольну форму, яку хлопці обирали самостійно. Вони були щасливі одягти нову спортивну форму перед таким важливим матчем, можливо, це і посприяло їх успіху в змаганнях, - розповіла член обласної Ради партії «ВОЛЯ» Тетяна Пришляк. – Ця команда другий рік поспіль показує хороші результати на районному рівні. Юнаки люблять футбол, працюють на перспективу».

Спортсмени не приховували свого задоволення, висловили подяку за такий подарунок.

Завдячують перемозі «волосівці» і тренеру-ентузіасту та людині «ВОЛІ» Руслану Федюку, який зібрав і тренує команду юнаків. «Ми дуже задоволені грою, адже це – результат нашої праці. Це була чесна і безкомпромісна гра, я радий, що мої хлопці виявились найсильнішими», - ділиться тренер.

Одразу після завершення юнацького матчу, на футбольне поле вийшли боротися за Кубок району спортсмени с. Перерісль та с. Тисменичани. Матч завершився рахунком 2:1 на користь ФК «Перерісль», десятий кубок команді принесли гравці Ярослав Ерстенюк та Василь Непеляк. Переможці отримали спортивні м’ячі.

Активісти «ВОЛІ» вкотре долучаються до проведення спортивних змагань у Надвірній та заохочують активних людей організовувати і проводити різноманітні турніри. Нещодавно, «ВОЛЯ» допомогла місцевим жителям відновити дитячий та збудувати спортивний майданчики.

Поділитися новиною:
Поділитися