30 липня, 14:05

Люди ВОЛІ в Яремче створюють Спілку ветеранів та учасників АТО

Активісти партії «ВОЛЯ» у Яремче працюють над створенням Спілки ветеранів та учасників АТО. Сьогодні розробляють статут, на їх переконання, до Спілки також потрібно включити волонтерів, які допомагають українським воякам.

Сьогодні близько півсотні яремчанців на сході захищають незалежність нашої держави. П’ять учасників АТО перебувають у відпустці, кілька чоловік демобілізовані через отриманні травми. 

«Хлопці, які вже повернулися додому, і ті, які ще там, - з ними необхідно налагодити зв'язок, хтось повинен їх підтримати. Потрібна організація, яка б цим займалася. На власному досвіді знаю, як складно знову повернутися у звичайне життя, бачити щодня несправедливість, - розповідає учасник АТО, член партії «ВОЛЯ» Володимир Губарчук. - Тут у суспільстві наші хлопці не повинні відчувати жодного дискомфорту, вони мають знати, що потрібні Україні». 

Володимир Губарчук — уродженець Яремче, служив у 25 батальйоні територіальної оборони «Київська Русь», нагороджений орденом «За мужність» III ступеня. Після отриманої травми, лікувався у Київському військовому госпіталі. 

Повернувшись додому, військовослужбовець долучився до команди політичної партії «ВОЛЯ». Тепер Яремчанська міська організація партії «ВОЛЯ» відправляє гуманітарну допомогу на Схід, планує надавати юридичну допомогу бійцям та працює над створенням «Спілки волонтерів, учасників і ветеранів АТО».

«Ми будемо мати майбутнє лише тоді, коли люди матимуть ВОЛЮ до перемоги! ВОЛЮ вистояти і змінити систему», - впевнений Губарчук.

Поділитися новиною:
Поділитися