10 серпня, 17:38

Дерев’янко посприяв виділенню коштів на берегоукріплення р. Сівка у Галицькому районі

За сприяння нардепа від партії «ВОЛЯ» Юрія Дерев’янка на берегоукріплення річки Сівки в селі Колодіївка Галицького району виділено понад 1 млн. гривень. Кошти направлять з районного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Ще 62 тис. гривень виділять на виготовлення проектної документації. 

Про це повідомляє прес-служба народного депутата. 

«До нас звернулися жителі села Колодіївка, вони повідомили, що береги річки Сівка, яка протікає через їх населений пункт не укріпленні. У разі паводку десятки будинків та господарств людей будуть затоплені», - розповідає Юрій Дерев’янко. 

У цьому році на будівництво берегоукріплючих споруд правого берега річки Сівка, в урочищі Лучки, виділено 1 млн. 130 тис. гривень. Частково укріплять берег і на території Дорогівської сільської ради. 

Нагадаємо, народний депутат рік тому звертався до голови Галицької РДА Володимира Чуйко з проханням повідомити на якому етапі перебуває розробка проектно-кошторисної документації для берегоукріплення річки Сівка. Адже, із звернень громадян стало відомо, що фінансуватися об’єкт повинен за рахунок залишку коштів спецфонду. Зі слів заявників, розпорядження щодо направлення цих коштів Галицькою РДА тоді не було видано.

Поділитися новиною:
Поділитися