11 серпня, 14:59

Мешканці масиву в Делятині скоро отримають довгоочікувану воду

У бюджеті селища Делятин Надвірнянського району Івано-Франківської області передбачені кошти на відновлення водопостачання у житловому масиві в районі колишнього ВАТ "Делятинський лісокомбінат".

Про це йдеться у відповіді Івано-Франківської ОДА на звернення члена Ради партії "ВОЛЯ", народного депутата України Юрія Дерев'янка.

"Відповідно до замовлення Делятинської селищної ради виготовлено проектно-кошторисну документацію, яка пройшла державну експертизу і передбачає проведення робіт з облаштування свердловини на території ПрАТ "Серін-Ліс" та будівництво нових водопровідних мереж", — сказано в листі.

Повідомляється, що ПрАТ "Серін-Ліс" надало свої гарантійні зобов"язання щодо спільного із селищним комбінатом комунального господарства "Комунгосп" користування об"єктами водозабезпечення, які знаходяться на території підприємства, у тому числі водонапірною станцією.

"У бюджеті на 2015 рік Делятинської селищної ради для вирішення вказаного питання передбачено 130 тис. гривень", — йдеться у відповіді ОДА.

Станом на 25 липня ТзОВ "Турон-Іф" виконано роботи по бурінню свердловини для забору питної води. 

Нагадаємо, раніше до Юрія Дерев'янка звернулися жителі селища Делятин з проханням сприяти відновленню водопостачання житлового масиву в районі колишнього ВАТ "Делятинскький лісокомбінат", який складається зі 160 квартир.

Жителі масиву протягом десяти років звертались із заявами до різних інстанцій, проте бажаного результату не було досягнуто.

Дерев'янко звернувся до керівництва області з проханням вжити заходів щодо відновлення водопостачання у вказаному житловому масиві.

Поділитися новиною:
Поділитися