26 серпня, 12:24

Районну організацію партії «ВОЛЯ» зареєстрували в Городенці

Люди Волі у Городенці зареєстрували районний осередок політичної партії "ВОЛЯ". Днями управління юстиції видало свідоцтво про реєстрацію партійної організації. 

Про це повідомив координатор Городенківської організації партії "ВОЛЯ" Володимир Козоріз.

Одне з першочергових завдань, яке ставлять перед собою люди ВОЛІ — домогтися виділення коштів для ремонту доріг у районі. За словами координатора Городенківської партійної організації Володимира Козоріза, негайного капітального ремонту потребують дороги Чернелицького напрямку.

«Революція Гідності змінила мій вектор мислення, тепер я розумію: доля України в руках кожного з нас. На Городенківщині вбачаю глобальну проблему в дорогах; як водій зі стажем скажу: вони тут чи не найгірші в Україні. Якщо сполучення Городенка-Івано-Франківськ — на 70 % в прийнятному стані, то дороги в селах — це скринька Пандори», — озвучив ситуацію з районними дорогами Козоріз.

Дорожнє покриття Чернелицького напрямку, що об’єднує 9 сіл, в катастрофічному стані. Двічі в день цими шляхами курсує сільський автобус.

«Найгірша ситуація в с. Хмелева, куди громадський транспорт взагалі не доїжджає. Жителі можуть дістатися до найближчого населеного пункту — смт Чернелиця — лише попутками або ж пішки, а це 8 км. Взимку цю ділянку траси взагалі замітає, і селяни стають заручниками негоди. Селищний голова звернувся до мене з цього питання і я, заручившись підтримкою «ВОЛІ», маю намір найближчим часом вирішити його позитивно», — продовжив Володимир Козоріз.

Також, як і в інших районах Прикарпаття, Городенківський осередок партії проводить інформаційно-роз’яснювальну роботу серед місцевих жителів щодо оформлення субсидій, об’єднання територіальних громад, допомагає учасникам АТО.

«Підтримка вояків АТО, якою займається «ВОЛЯ» — ще один вагомий аргумент, який переконав мене стати членом саме цієї партії, адже, як підприємець, допомагаю нашим хлопцям на передовій досить давно — постачаю в зону АТО автозапчастини до автомобілів «Богдан». Власним прикладом планую надихати і в майбутньому залучати до такої допомоги місцевих підприємців, нових активістів партії» - зазначив Козоріз.

Як підсумував Володимир Козоріз, місцеві активісти, що вступають до «ВОЛІ», — люди, які мають сформовану життєву позицію: підприємці, спеціалісти, талановита молодь. Їхнє прагнення змін в країні підкріплене активними діями, а головне — відповідальним ставленням до своїх громад. 

Нагадаємо, осередки партії «ВОЛЯ» вже зареєстровані у всіх районних центрах Івано-Франківської області.

Поділитися новиною:
Поділитися