26 серпня, 12:59

Надвірнянці відзначили День незалежності активно

 
До Дня незалежності України активісти «ВОЛІ» у Надвірній організували волейбольний турнір «Воля до перемоги». Спортивне дійство відбулось цими вихідними у мікрорайоні Ломоносова. За право нести звання найсильніших у цьому сезоні змагалися чотири юнацькі команди. 

У фінальних поєдинках зустрілися три команди юнаків: «Бандерівці» (с. Лоєва), «Отаман» (м. Надвірна), «Прут» (селище Делятин) та одна змішана мікрорайону Ломоносова «Торнадо» (м. Надвірна).

«У День незалежності ми вирішили символічно провести фінал турніру «Воля до перемоги». Як тільки стартував волейбольний сезон, кожного місяця відбувалися відбіркові ігри, - розповідає член Івано-Франківської обласної Ради партія «ВОЛЯ» Тетяна Пришляк.Цей майданчик в міській зоні відпочинку Ломоносова, як і кілька інших, ми допомагали відновлювати. Тут мешканці міста відкривають уже черговий волейбольний сезон. Водночас подібні заходи популяризують здоровий спосіб життя та виховують патріотичну молодь. Для наших дітей це хороший приклад».

У запеклій боротьбі перемогу вибороли господарі мікрорайону – «Торнадівці», за кубок вони змагалися з командою «Бандервці», які відповідно отримали "срібло". Бронзовими призерами стала команда селища Делятин «Прут», вони змагалися з «Отаманами». 

Ще навесні активісти «ВОЛІ» долучились до будівництва волейбольного майданчика та організували тут перший турнір.Вони заохочували мешканців проводити змагання з волейболу протягом літа та зобов’язались наприкінці сезону, в День незалежності подарувати найкращій команді форму та м’яч. Своєї обіцянки волівці дотримались і переможці турніру отримали нову спортивну форму.

Активісти не обмежились лише волейболом  та влаштували надвірнянцям справжнє свято на День незалежності. Окрім волейболу, охочі також могли грати фрізбі, а після турніру активісти влаштували вечірній перегляд фільмів простонеба. 

«Одразу після волейболу ми провели вечірній кінопоказ простонеба. Діти, їх батьки та мешканці Надвірної переглянули цікаві мультики та фільми. Також, ми запросили людину, яка професійно грає фрізбі і всі охочі могли спробувати себе у цій любительській грі» - розповів активіст ВОЛІ Павло Черноволенко.

Нагадаємо, активісти «ВОЛІ» підтримують молодих спортсменів, вкотре долучаються до проведення спортивних змагань у Надвірній та заохочують активних людей організовувати і проводити різноманітні турніри. Нещодавно, «ВОЛЯ» допомогла місцевим жителям відновити дитячий та збудувати спортивний майданчики.
Поділитися новиною:
Поділитися